Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37592
Назва: Інформаційне забезпечення планування діяльності підприємства
Інші назви: INFORMATION PROVISION OF AN ENTERPRISE ACTIVITY PLANNING
Автори: Костецька, Наталія Іванівна
Kostetska, Nataliia
Ключові слова: планування
процес планування
інформаційне забезпечення
інформація
джерела інформації
Дата публікації: 2019
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Костецька Н.І. Інформаційне забезпечення планування діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Н.І. Костецька // Інфраструктура ринку. – 2019. – Випуск № 38. – С. 174–180. – Режим доступу до ресурсу: http://www.market-infr.od.ua/uk/38-2019.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні аспекти інформаційного забезпечення планування діяльності підприємств у сучасних умовах. Досліджено роль інформаційного забезпечення та інформації у процесі планування. Визначено потрібну при плануванні діяльності підприємства інформацію про зовнішнє макро- і мікросередовище, а також про стан внутрішнього середовища. Розглянуто друковані, електронні та змішані джерела отримання інформації. Встановлено, що для потреб планування інформація повинна відповідати певним вимогам, які характеризуються такими властивостями як час, зміст і форма. Акцентовано на необхідності отримання інформації про минуле, теперішнє та майбутнє для планування перспективної діяльності підприємства. Досліджено особливості надходження та переміщення планової інформації на підприємстві. Запропоновано заходи для поліпшення інформаційного забезпечення планування діяльності сучасних підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37592
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IR_38_2019_p.174-180.pdf169.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.