Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/34582
Назва: Основні тенденції роздрібного банкінгу європейських банків та можливості їх імплементації в Україні
Автори: Кириленко, Сергій
Ключові слова: Банки
інтеграція банківських каналів взаємодії з клієнтом
клієнтська поведінка
стратегії розвитку банків
цифровізація банківського обслуговування
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Кириленко, С. Основні тенденції роздрібного банкінгу європейських банків та можливості їх імплементації в Україні [Текст] / Сергій Кириленко // Журнал європейської економіки. - 2019. - Т. 18, № 1. - С. 81-94.
Короткий огляд (реферат): Зазначено, що сучасний банківський сектор України перебуває під впливом західноєвропейського ринку фінансових послуг у контексті технологічного розвитку. Визначено основні стратегічні напрямки розвитку банківського бізнесу в умовах різких технологічних змін і трансформації моделі споживання фінансових послуг. Досліджено сучасні тренди розвитку банківського бізнесу й перспективи впровадження окремих моделей та інструментів у реаліях вітчизняного ринку банківських послуг для населення. Виявлено основні принципи побудови клієнтоорієнтованих стратегій розвитку банківського бізнесу в країнах Європи. Розкрито практичні аспекти застосування новітніх інформаційних технологій при використанні маркетингових інструментів у контексті зростання продажів у роздрібному банківському бізнесі. Проаналізовано світовий досвід і кореляції його впливу на маркетингові моделі вітчизняних банків. Виокремлено й запропоновано основні шляхи подальшого розвитку банків України, орієнтованих на фізичних осіб та обслуговування населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/34582
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 18 (№1) Березень 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кириленко.pdf250.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.