Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/33642
Назва: Капітальні інвестиції з місцевих бюджетів: сучасна практика та перспективи удосконалення
Автори: Кириленко, Ольга Павлівна
Ключові слова: бюджетні інвестиції
капітальні інвестиції
капітальні видатки
місцевий бюджет
бюджет розвитку
Дата публікації: січ-2019
Видавництво: Чорноморський державний університет імені Петра Могили
Бібліографічний опис: Кириленко О., Максимчук О. Капітальні інвестиції з місцевих бюджетів: сучасна практика та перспективи удосконалення. Інвестиції: практика та досвід. 2019. №2. С. 5-11.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто підходи українських науковців до трактування поняття бюджетних інвестицій. Сформульовано авторське визначення даного поняття. Обґрунтовано роль бюджетних інвестицій в економіці на основі функцій, які вони виконують. Проведено аналіз основних показників, що характеризують стан капітального інвестування з місцевих бюджетів в Україні: питома вага капітальних інвестицій з місцевих бюджетів в загальному обсязі інвестицій та в структурі капітальних видатків місцевих бюджетів, а також регіональна диференціація за показником капітальних інвестицій з місцевих бюджетів у розрахунку на 1 особу. На основі даного аналізу виявлено позитивні та негативні сторони в забезпеченні капітальних видатків з місцевих бюджетів та запропоновано напрямки удосконалення інституційного забезпечення даного інституту в Україні, що дозволять збільшити його ефективність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/33642
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кириленко О._Максимчук О..pdf7.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.