Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32974
Назва: Інновації в системі людського розвитку
Інші назви: Innovations in the system of human development
Автори: Брич, Василь Ярославович
Снігур, Христина Анатоліївна
Ключові слова: людський розвиток
інновації
інноваційна економіка
інноваційний індекс
human development
innovation
innovation economy
innovation index
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Брич, В. Я. Інновації в системі людського розвитку [Текст] / В. Я. Брич, Х. А. Снігур // Інноваційна економіка. – 2017.– №5-6. – С. 37-41.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що розвиток науки, формування інформаційного суспільства на передній план в якості складових інтенсивного фактора людського розвитку висунули знання, освіту, здоров’я, якість життя населення. Визначено, що інновації, певною мірою, визначаються фактом розвитку людського потенціалу та виступають основою національного багатства, генератором економічного зростання країни. Виявлено, що в сучасних умовах людський розвиток є провідним фактором інноваційного поступу, а на перший план технічного та економічного прогресу виходить розвиток творчого потенціалу людини, її знань та професіоналізму. Підтверджено, що різні види інновацій «захопили» всі верстви населення і міцно увійшли в ужиток, сприяючи досягненню поставлених цілей в самих різних областях. Обґрунтовано, що на сучасному етапі першочерговою є потреба у зміні підходів до вкладень у людський розвиток, який виступає пріоритетом економічного зростання, що вимагає формування прогресивної національної інноваційної системи як середовища, реалізації освіти, знань, здібностей членів суспільства, що забезпечить нашій державі економічне зростання, достойне місце у світовому інноваційному та науково-технічному просторі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32974
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інновації в системі людського розвитку.pdf11.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.