Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32889
Назва: Сучасні тенденції та проблеми експорту продовольства і сільськогосподарські сировини України
Інші назви: MODERN TRENDS AND PROBLEMS OF FOOD EXPORTS AND AGRICULTURAL RAW MATERIALS EXPORTS OF UKRAINE
Автори: Карп, Ірина Миколаївна
Гонак, Ігор Михайлович
Ключові слова: міжнародна економіка,
сільське господарство
експорт
митне регулювання,
світовий ринок продовольства
зовнішньоторговельні відносини
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Карп, Ірина Миколаївна Сучасні тенденції та проблеми експорту продовольства і сільськогосподарські сировини України [Текст] / Ірина Миколаївна Карп, Ігор Михайлович Гонак // Економіка і митно-правові відносини. – 2017. – № 2. – С. 69-77.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто фактори впливу на виробництво, переробку та експорт продовольства і сільськогосподарської сировини в Україні. Проведено моніторинг частки сільськогосподарських земель від загальної площі окремих європейських країн. Висвітлено динаміку обсягів експорту зернових та олійних культур з України. Приділено увагу переорієнтації ринків збуту, оскільки дослідження показало, що український цукор купували навіть ті країни, які завжди використовували цукрову тростину. За результатами дослідження сформульовано вимоги щодо активізації виходу українських виробників та переробників сільськогосподарської продукції на ринок Європейського Союзу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32889
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.