Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32883
Назва: Можливості використання конституційно-правових механізмів "гібридного опору" як способу оборони від агресора в умовах "гібридної війни"
Автори: Росоляк, О. Б.
Гонак, І. М.
Ключові слова: гібридна війна
гібридний опір
вибори
окуповані території
міжнародний тероризм
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Росоляк, О. Б. Можливості використання конституційно-правових механізмів «гібридного опору» як способу оборони від агресора в умовах «гібридної війни» [Текст] / О. Б. Росоляк, І. М. Гонак // Право і суспільство. – 2016. – № 4. – ч. 2. – С. 53-58.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано юридичні аспекти самозахисту держави, що можуть бути використані в Україні, в контексті сучасних тенденцій в юридичній практи­ці крізь призму концепції «гібридного опору». Обґрунтовано, що «гібридний опір» - це комбінація правових, політичних, інформаційних, соціокультурних, гуманітарних та військових механізмів, покликаних протистояти засобам «гібридної війни». Надано характеристику основним правовим механізмам «гібридного опору»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32883
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.