Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32382
Назва: Фінансування закладів культури: проблеми і шляхи їх вирішення
Автори: Моткалюк, Ольга Богданівна
Ключові слова: фінансування закладів культури
видатки на культуру і мистецтво
Дата публікації: 2006
Видавництво: Тернопіль: Економічна думка
Бібліографічний опис: Моткалюк О. Фінансування закладів культури: проблеми і шляхи їх вирішення // Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна ідентичність та тенденції глобалізації: Збірник тез. – Частина 2. – Тернопіль: Економічна думка, 2006. – ст. 210 – 212.
Короткий огляд (реферат): Впродовж останнього десятиліття культура в Україні не лише втратила відповідне місце серед пріоритетів державної політики, а й опинилася на периферії державних інтересів. Набула хронічного стану проблема неадекватного фінансового забезпечення галузі культури; суттєво зменшилися обсяги фінансування з місцевих бюджетів соціально-культурних установ; розрізнені культурні заходи так і не склали єдину програму послідовного культурного розвитку. Досвід останніх років свідчить, що вирішення даних проблем можливе за наявності таких основних складових, як законодавча база, належне фінансування та формування цілісного інформаційно-культурного простору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32382
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conference_2006.pdf205.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.