Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/30447
Назва: Біржова справа
Автори: Сохацька, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2008
Видавництво: Сохацька О.М. Біржова справа: Підручник. – 2-ге вид. змін. й доп. – Тернопіль: Карт-бланш, К.: Кондор, 2008. – 632 с.
Короткий огляд (реферат): Друге видання підручника «Біржова справа» написано у відповідності з програмою дисципліни для студентів економічних та управлінських спеціальностей Тернопільського національного економічного університету, яка викладається у цьому вузі з 1992 року. Його автор, д.е.н., професор Сохацька О.М., є завідувачем першої в Україні кафедри фінансового інжині- рингу, одним із провідних фахівців з міжнародного ринку похідних фінансових інструментів, займається консалтинговою діяльністю. Очолювана нею кафедра здійснює підготовку магістрів, які отримують знання, вміння та навички фінансових інженерів, здатних діяти у змінному не- передбачуваному середовищі завдяки вмілому використанню фінансових інновацій, які раніше були доступні лише біржовикам. Підручник складається з трьох частин та двадцяти розділів. Кожен розділ завершується коротким резюме, контрольними запитаннями, переліком посилань та рекомендованої літератури, тестами для перевірки знань (всього 300), задачами, додатками, в яких проілюстровано типові угоди на брокерське обслуговування, біржові котирування, ф’ючерсні та опціонні контракти тощо. Поєднання теоретичного та практичного підходів робить підручник корисним та цікавим не лише викладачам, аспірантам та студентам економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, але й фахівцям у даній галузі, а також тим, хто бажає ближче познайомитися не лише біржовою справою, але й навчитися використовувати біржові інструменти для страхування цінових, курсових, процентних, погодних ризиків та інших ризиків при веденні будь-якого бізнесу, як в Україні, так і за її межами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/30447
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
birzh_sprava_sohatska.pdf8.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.