Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27627
Назва: Конкурентний аналіз фірми
Інші назви: Competitive analysis of firm
Автори: Процик, Андрій Ігорович
Ключові слова: конкурентоспроможність фірми
конкурентне середовище
ресторанне господарство
ринок ресторанних послуг
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Процик, А. І. Конкурентний аналіз фірми : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність магістер. програма – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Андрій Ігорович Процик ; наук. керівник к.е.н., доцент В. З. Насінник. – Тернопіль, 2018. – 111 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження та обґрунтування теоретичних аспектів щодо сутності конкурентоспроможності, а також вивчення факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що здійснюють вплив на конкурентоспроможність готельно-ресторанного комплексу «Едельвейс» в умовах ринкового середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27627
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Protsyk_A_I_PTBDm-21.pdf887.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.