Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27627
Назва: | Конкурентний аналіз фірми |
Інші назви: | Competitive analysis of firm |
Автори: | Процик, Андрій Ігорович |
Ключові слова: | конкурентоспроможність фірми конкурентне середовище ресторанне господарство ринок ресторанних послуг |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Процик, А. І. Конкурентний аналіз фірми : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність магістер. програма – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Андрій Ігорович Процик ; наук. керівник к.е.н., доцент В. З. Насінник. – Тернопіль, 2018. – 111 с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження та обґрунтування теоретичних аспектів щодо сутності конкурентоспроможності, а також вивчення факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що здійснюють вплив на конкурентоспроможність готельно-ресторанного комплексу «Едельвейс» в умовах ринкового середовища. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27627 |
Розташовується у зібраннях: | 2017-2018 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Protsyk_A_I_PTBDm-21.pdf | 887.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.