Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27344
Назва: Створення сучасної системи управління у готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Мендела, Ірина
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Мендела, І. Створення сучасної системи управління у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Ірина Мендела // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2011. – № 15-16. – С. 55-58.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто новий підхід до управління готельно­ресторанним бізнесом – автоматизовані системи управління (на прикладі системи Epitome PMS, proHotel, Fidelio V8 та Hotel Solutions), особливості  їхнього функціонування, переваги та перспективи використання у вітчизняних готельно­ресторанних закладах. In the article the new going is considered near a management by a hotel­restaurant by business are CASS of management  (on  the example of  the system Epitome PMS, proНotel, Fidelio V8 and Hotel Solutions), their feature of functioning, advantage and prospect of the use, in domestic hotel­restaurant establishments.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27344
ISSN: 1818-2682
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 15-16

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мендела.pdf252.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.