Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26867
Назва: Розвиток інструментів маркетингових комунікацій пивоварних підприємств в цифровій економіці
Інші назви: Development of marketing communications tools of breweries in the digital economy
Автори: Легкий, Олег Андрійович
Сохацька, Олена Миколаївна
Ключові слова: Маркетингові комунікації
Marketing communications
пивоварна галузь
Brewering Industry
цифровий маркетинг
digital marketing
SMM
SMM
соціологічне опитування
survey
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Легкий О. А., Сохацька О. М. Розвиток інструментів маркетингових комунікацій пивоварних підприємств в цифровій економіці // ІНТЕЛЕКТ ХХІ. Національний університет харчових технологій. 2016. №5. С. 84-90.
Короткий огляд (реферат): В статті охарактеризовано зміну інструментарію маркетингових комунікаційних технологій під впливом розвитку технологій та поширення технік партизанського маркетингу. Означено стан пивоварної індустрії України та завдання, що стоять перед виробниками. Проведено опитування споживачів пивоварної продукції на предмет вивчення частоти споживання, переважних локацій споживання, видових переваг, лояльності, а також відношення до інструментів маркетингових комунікаційних технологій як традиційних, так і новітніх. Оприлюднено результати опитування в контексті залежності між частотою споживання та інтенсивністю взаємодії з інструментами маркетингових комунікацій. Запропоновано методику визначення рівня активності компанії у соціальних мережах за допомогою індексу пропорційної бальної зваженої оцінки мережевої активності. На основі результатів опитування та аналізу мережевої присутності запропоновано використання перспективних інструментів маркетингових комунікаційних технологій, окреслено основні елементи успішного корпоративного сайту для пивоварних підприємств та перспективи подальших досліджень у цьому напрямку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26867
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MINEІнтелект ХХІ № 5_2016-84-90.pdf990.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.