Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26496
Назва: Підвищення технологічного рівня процесів завантаження та перевантаження матеріалів у гвинтових конвеєрах
Автори: Гевко, Р. Б.
Рогатинський, Р. М.
Розум, Р. І.
Клендій, М. Б.
Клендій, О. М.
Вітровий, А. О.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопіль, ФОП Осадца Ю. В.
Бібліографічний опис: Підвищення технологічного рівня процесів завантаження та перевантаження матеріалів у гвинтових конвеєрах [Електронний ресурс] : монографія / Р. Б. Гевко, Р. М. Рогатинський, Р. І. Розум [та ін.]. - Тернопіль : Осадца Ю. В., 2018. - 180 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії наведено нові способи завантаження та перевантаження сипких матеріалів в технологічних магістралях як для гнучких, так і жорстких гвинтових конвеєрів. Здійснено теоретичне обґрунтування конструктивних, кінематичних та динамічних параметрів запропонованих схем робочих органів і компоновок гвинтових конвеєрів. Розроблено принципово нові конструкції робочих органів, які захищені патентами України на винаходи та корисні моделі. Проведено комплекс експериментальних досліджень для встановлення оптимальних параметрів конвеєрів та елементів їх захисту від поломок при виникненні перевантаження. Монографія розрахована на інженерно-технічних працівників, викладачів, науковців, аспірантів та студентів відповідних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26496
ISBN: 978-617-7516-42-2
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія ГК_2 редагована !.pdf7.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.