Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26369
Назва: Визначення факторів впливу на інноваційну діяльність підприємств хлібопекарської галузі України
Автори: Гаргула, Д.
Ключові слова: інновації
інноваційна діяльність
хліб
хлібопекарська галузь
innovative activities
innovation
bread baking industry
Дата публікації: 2011
Видавництво: Економічна думка
Бібліографічний опис: Гаргула, Д. Визначення факторів впливу на інноваційну діяльність підприємств хлібопекарської галузі України [Текст] / Д. Гаргула // Українська наука : минуле, сучасне, майбутнє : щорічник. – Тернопіль : Економічна думка, 2011. – Вип. 16. – С. 43-49.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано розвиток та сучасний стан хлібопекарської галузі в Україні. Розглянуто фактори, що впливають на інноваційну діяльність хлібопекарських підприємств. Визначено необхідність державної підтримки інноваційних проектів. The development and current state of the baking industry in Ukraine is described. The factors were reviewed that influence innovation activities bakery business. The need for state support of innovative projects was detected.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26369
Розташовується у зібраннях:Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє Випуск 16 2011 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гаргула Д..pdf178.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.