Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2593
Назва: Сприятливий інвестиційний клімат як фактор активізації інвестування в Україні
Інші назви: Favorable investment climate as a factor of investments intensifying in Ukraine
Автори: Новак, Інна
Novak, Inna
Ключові слова: інвестиції
інвестиційний клімат
акумулювання капіталу
інституційні інвестори
інститути спільного інвестування
Дата публікації: 2015
Видавництво: Економічна думка
Бібліографічний опис: Новак, І. Сприятливий інвестиційний клімат як фактор активізації інвестування в Україні [Текст] / Інна Новак // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2015. - Вип. 2. - С. 18-27.
Короткий огляд (реферат): Досліджено зростання обсягів іноземного інвестування у світі та вказано на від’ємну динаміку України. Визначено зменшення доходів бюджету і зростаючий дефіцит, що негативно позначаються на рівні монетизації вітчизняної економіки, обсягах іноземного інвестування, а також на можливостях інвесторів-резидентів. Обґрунтовано, що створення сприятливих умов для інвесторів покращить роботу фінансової системи країни. Досліджено чинники, що формують та впливають на інвестиційний клімат. Обґрунтовано, що, формуючи інвестиційний клімат країни, держава повинна враховувати інтереси не тільки іноземного інвестора, а й можливість активізації залучення внутрішніх ресурсів. Запропоновано заходи, спрямовані на розкриття і посилення інвестиційного потенціалу інститутів спільного інвестування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2593
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2015 Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новак І.pdf402.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.