Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25395
Назва: Податкове консультування
Автори: Ткачик, Федір Петрович
Ключові слова: Податкове консультування, фіскальна політика, адміністрування податків, роз'яснення податкового законодавства, оптимізація податкового навантаження, податкова культура.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Ткачик Ф.П. Податкове консультування. Навчальний посібник / Ф.П. Ткачик – Тернопіль: Видавничий центр «Вектор», 2015. – 250 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Податкове консультування» забезпечує формування фахових знань та вмінь в питаннях організації та здійснення податкового консультування з актуальним проблем оподаткування, а також налагодження партнерських відносин між платниками податків та фіскальними органами. В даному навчальному посібнику автор розкриває нову парадигму податкового консультування в Україні, яка враховує міжнародний досвід, національні особливості роз’яснення законодавства з питань оподаткування, функціонування суб’єктів господарської діяльності в сфері надання податкових консультацій, а також необхідність отримання податкових консультацій платниками податків і зборів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25395
ISBN: 978-966-654-412-7
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Податкове консультування - Ткачик.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.