Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25079
Назва: Конфліктогенність звертань у ситуаціях ділової та неформальної інтеракції
Автори: Шкіцька, Ірина Юріївна
Ключові слова: звертання, конфліктогенність, неадекватна номінація, комунікативна невдача
обращение, конфликтогенность, неадекватная номинация, коммуникативная неудача
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Шкіцька І. Ю. Конфліктогенність звертань у ситуаціях ділової та неформальної інтеракції [Текст] / І. Ю. Шкіцька // Матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Україна в умовах реформування правової системи: сучасні реалії та міжнародний досвід" 21-22 квітня 2017 року : тези наукових доповідей. – Тернопіль : Економічна думка, 2017. – С. 335-337.
Короткий огляд (реферат): Тези присвячені вивченню конфліктних ситуацій у діловому та неформальному спілкуванні, зумовлених неправильним вибором форми звертання до співрозмовника. Автор описує ситуації, у яких неправильно номінований адресат негативно реагує на помилку адресанта. Окреслено варіанти імен, що спричинюють конфлікти, з’ясовано фактори, що визначають вибір того чи того типу звертання в різних сферах спілкування, а також причини негативного реагування на неадекватні звертання. Тезисы посвящены изучению конфликтных ситуаций в деловом и неформальном общении, обусловленных неправильным выбором формы обращения к собеседнику. Автор описывает ситуации, в которых неправильно названный адресат негативно реагирует на ошибку адресанта. Определены варианты имен, которые вызывают конфликты, выяснено факторы, определяющие выбор того или иного типа обращения в различных сферах общения, а также причины негативного реагирования на неадекватные обращения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25079
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shkitska_ tezu 2017 2.pdf164 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.