Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24414
Назва: Спосіб виробництва органічного добрива
Інші назви: Method of production of organic fertilizer
Автори: Гевко, Роман Богданович
Hevko, Roman Bohdanovych
Дзядикевич, Юрій Володимирович
Dziadykevych, Yurii Volodymyrovych
Брощак, Іван Станіславович
Broshchak, Ivan Stanislavovych
Градовий, Василь Васильович
Hradovyi, Vasyl Vasyliovych
Ключові слова: сільське господарство
agriculture
органічні добрива
organic of fertilizers
органічні відходи
organic wastes
піраміда
pyramid
Дата публікації: 2017
Видавництво: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Бібліографічний опис: Пат. 119829 U Україна, МПК (2006) C05F 11/00 C05F 15/00 C05F 17/00. Спосіб виробництва органічного добрива / Р. Б. Гевко, Ю. В. Дзядикевич, І. С. Брощак, В. В. Градовий (Україна); заявник та патентовласник Р. Б. Гевко, Ю. В. Дзядикевич, І. С. Брощак, В. В. Градовий. – № u201703826; заявл. 18.04.2017; опубл. 10.10.2017, бюл. № 19.
Короткий огляд (реферат): 1. Спосіб виробництва органічного добрива, при якому змішують відходи тваринного та рослинного походження та створюють відповідні умови для ферментації, який відрізняється тим, що суміш відходів завантажують і спресовують в секційну ємність, що має форму піраміди, яка встановлена на основі, з незначним її кутом нахилу до горизонту, та виконана з набору секцій квадратних коробів з нахиленими боковими гранями та пірамідоподібною вершиною, причому спочатку на основу встановлюють найбільшу секцію квадратного коробу, в який завантажують і спресовують суміш відходів, а далі на нього, із зазором і фіксацією від зміщення, встановлюють наступний за розмірами секційний квадратний короб і також завантажують і спресовують суміш відходів, а далі процес повторюють до повного заповнення секційних квадратних коробів сумішшю відходів, після чого окремо заповнюють сумішшю відходів пірамідоподібну вершину і встановлюють її на найменшу секцію квадратного коробу. 2. Спосіб виробництва органічного добрива за п. 1, який відрізняється тим, що після відділення рідкої речовини із суміші відходів через зазори між суміжними секціями квадратних коробів, а також підсихання її основної частини, секції квадратних коробів розбирають і далі процес їх завантаження повторюють. 3. Спосіб виробництва органічного добрива за п. 1, який відрізняється тим, що основну частину суміші відходів, яка сформована у вигляді піраміди покривають шаром соломи та торфу і накривають поліетиленовою плівкою до закінчення процесу ферментації та отримання органічного добрива.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24414
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва органічного добрива 119829.pdf208.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.