Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/23006
Назва: Податкові трансформації в ЄС та податкова політика України в контексті євроінтеграції
Автори: Крисоватий, А. І.
Мельник, В. М.
Кощук, Т. В.
Ключові слова: європейська економічна інтеграція
податкова гармонізація
європейське оподаткування
податкова політика
податкові реформи
податкове навантаження
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Крисоватий, А. І. Податкові трансформації в ЄС та податкова політика України в контексті євроінтеграції [Текст] : монографія / А. І. Крисоватий, В. М. Мельник, Т. В. Кощук ; за ред. А. І. Крисоватого. - Тернопіль : ТНЕУ, 2014. - 236 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена дослідженню європейського оподаткування і податкової політики України в контексті стратегії інтеграції до ЄС. У ній розкрито теоретико-методологічні засади трансформації оподаткування у країнах ЄС та Україні в умовах європейської економічної інтеграції, проаналізовано сучасні тенденції та особливості розвитку податкових механізмів у країнах ЄС-15, нових країнах ЄС-27 і Україні, науково обґрунтовано рекомендації стосовно удосконалення податкової політики нашої держави відповідно до євроінтеграційних завдань і з урахуванням досвіду змін в оподаткуванні в Об’єднаній Європі за схожих соціально-економічних і фіскальних умов. Рекомендується для науковців, працівників органів державної влади, викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, широкого кола осіб, яких цікавлять питання оподаткування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/23006
ISBN: 978-966-654-358-8
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Podatkovi_transformatsii.pdf1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.