Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22293
Назва: Спосіб вимірювання середньої енергії імпульсного споживача та пристрій для його реалізації
Інші назви: Method for the determination of energy for command and program execution
Автори: Осолінський, Олександр Романович
Osolinskyi, Oleksandr Romanovych
Кочан, Володимир Володимирович
Kochan, Volodymyr Volodymyrovych
Домбровський, Збишек Іванович
Dombrovskyi, Zbyshek Ivanovych
Кочан, Орест Володимирович
Kochan, Orest Volodymyrovych
Ключові слова: вимірювальна техніка
measuring technique
вимірювання енергії
measurement energy
стабілізатор струму
stabilizer current
мікропроцесор
microprocessor
Дата публікації: 2015
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 110142 U, МПК (2015.01) G05F 5/00 G01R 21/00 G01R 11/00. Спосіб вимірювання середньої енергії імпульсного споживача та пристрій для його реалізації / О. Р. Осолінський, В. В. Кочан, З. І. Домбровський, О. В. Кочан (Україна); заявник та патентовласник О. Р. Осолінський, В. В. Кочан, З. І. Домбровський, О. В. Кочан. – № a201403292; заявл. 31.03.2014; опубл. 25.11.2015, бюл. № 22.
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення енергії виконання команд і програм, зокрема, мікропроцесором. Перед вимірюванням налаштовують струм стабілізатора струму, щоби інтеграл зміни напруги на споживачі за час вимірювання прямував до нуля. Потім вимірюють інтеграл за час вимірювання квадрата спаду напруги на резисторі, ввімкненому послідовно до еквіваленту стабілітрона. Далі вимірюють струм стабілізатора струму та напругу опорного стабілізатора напруги. Середню енергію імпульсного споживача обчислюють як різницю між добутком напруги опорного стабілізатора напруги на струм стабілізатора струму та на час вимірювання і виміряним інтегралом квадрату спаду напруги. Пристрій складається зі стабілізатора струму живлення споживача, паралельно ввімкненого конденсатора (перетворювач струм-напруга) і еквівалента стабілітрона на операційному підсилювачі та діоді. В пристрій введено систему керування, вимірювальну систему, ключ, пристрій обчислення середньої енергії імпульсного споживача, що складається із послідовно з'єднаних першого блоку множення, блоку віднімання та другого блоку множення, а також прецизійні амперметр і вольтметр постійного струму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22293
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.