Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22286
Назва: Багатомодульна система відображення інформації з самоідентифікацією вузлів
Інші назви: Information display multimodule system with assembly self-identification
Автори: Рощупкін, Олексій Юрійович
Roschupkin, Oleksii Yuriiovych
Кочан, Володимир Володимирович
Kochan, Volodymyr Volodymyrovych
Саченко, Анатолій Олексійович
Sachenko, Anatolii Oleksiiovych
Ключові слова: багатомодульна система відображення інформації
multimodal information display system
самоідентифікація вузлів
self-identification of nodes
Дата публікації: 2012
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 97173 U, МПК H03K 19/173 (2006.01) H03K 19/177 (2006.01). Багатомодульна система відображення інформації з самоідентифікацією вузлів / О. Ю. Рощупкін, В. В. Кочан, А. О. Саченко (Україна); заявник та патентовласник Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича. – № a201003905; заявл. 06.04.2010; опубл. 10.01.2012, бюл. № 1.
Короткий огляд (реферат): Багатомодульна система відображення інформації з самоідентифікацією вузлів належить до радіотехніки, а саме до матричних засобів відображення інформації за допомогою елементарних джерел випромінювання. Система складається з сервера та прямокутної матриці мікроконтролерних вузлів, об'єднаних спільним послідовним інтерфейсом, причому мікроконтролери вузлів мають чотири додаткові входи і чотири додаткові виходи. Вузол багатомодульної системи відображення інформації складається з мікроконтролерів, що керують матрицею світловипромінюючих елементів та двох суматорів і генератора одиниці. Технічним результатом є прозорість, не прив'язаність до наперед визначеного числа модулів відображення, можливість їхньої взаємозамінності та розширення галузі практичного застосування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22286
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.