Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22283
Назва: Мережевий модуль обробки даних з дистанційною реконфігурацією
Інші назви: Data manipulation network module with software remote reconfiguration
Автори: Майків, Ігор Мирославович
Maikiv, Ihor Myroslavovych
Кочан, Роман Володимирович
Kochan, Roman Volodymyrovych
Турченко, Ірина Василівна
Turchenko, Iryna Vasylivna
Кочан, Володимир Володимирович
Kochan, Volodymyr Volodymyrovych
Ключові слова: обчислювальна техніка
computational technique
вимірювальні системи
measuring systems
керуючі системи
control systems
мережевий модуль
network module
обробка даних
data processing
Дата публікації: 2010
Видавництво: Державний департамент інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. 91244 U, МПК (2009) G06F 7/00 G06F 9/06 (2006.01) G06F 15/76 (2006.01) H04L 12/24 (2006.01). Мережевий модуль обробки даних з дистанційною реконфігурацією / І. М. Майків, Р. В. Кочан, І. В. Турченко, В. В. Кочан (Україна); заявник та патентовласник І. М. Майків, Р. В. Кочан, І. В. Турченко, В. В. Кочан. – № a200806336; заявл. 13.05.2008; опубл. 12.07.2010, бюл. № 13.
Короткий огляд (реферат): Пристрій відносяться до комп'ютерних розподілених вимірювальних і керуючих систем і мереж. Технічний результат досягають тим, що в склад модуля з дистанційною реконфігурацією програмного забезпечення, куди входять адаптери інтерфейсів зв'язку з сервером та пристроями нижчого ієрархічного рівня, а також обчислювальний елемент, що складається з мікроконтролера і під'єднаних до нього регістра адресу та оперативного запам'ятовуючого пристрою, вхід запису якого підключений до відповідного виходу мікроконтролера, а вхід читання - до виходу елемента І, входи якого підключені до виходів читання даних і читання команд мікроконтролера, введено інтерфейсний мікроконтролер і другий обчислювальний елемент, аналогічний першому. Входи скидання та входи, що вказують місце розміщення програми (внутрішня чи зовнішня пам'ять), а також входи та виходи послідовних інтерфейсів обох обчислювальних елементів під'єднані до відповідних виводів інтерфейсного мікроконтролера, куди також під'єднані входи і виходи згаданих адаптерів інтерфейсів. Модуль забезпечує високу надійність дистанційної заміни програмного забезпечення без припинення роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22283
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мережевий модуль обробки даних з дистанційною реконфігурацією.pdf338.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.