Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22282
Назва: Пристрій вимірювання енергії імпульсних споживачів
Інші назви: Energy measurement device for pulse users
Автори: Боровий, Андрій Модестович
Borovoi, Andrii Modestovych
Майків, Ігор Мирославович
Maikiv, Ihor Myroslavovych
Кочан, Роман Володимирович
Kochan, Roman Volodymyrovych
Домбровський, Збігнев Іванович
Dombrovskyi, Zbignev Ivanovych
Кочан, Володимир Володимирович
Kochan, Volodymyr Volodymyrovych
Ключові слова: вимірювальна техніка
measuring technique
вимірювання енергії
energy measurement
імпульсні споживачі
pulsed consumers
Дата публікації: 2010
Видавництво: Державний департамент інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. 90922 U, МПК (2009) G05F 5/00 G01K 17/00. Пристрій вимірювання енергії імпульсних споживачів / А. М. Боровий, І. М. Майків, Р. В. Кочан, З. І. Домбровський, В. В. Кочан (Україна); заявник та патентовласник А. М. Боровий, І. М. Майків, Р. В. Кочан, З. І. Домбровський, В. В. Кочан. – № a200806325; заявл. 13.05.2008; опубл. 10.06.2010, бюл. № 11.
Короткий огляд (реферат): Пристрій вимірювання енергії імпульсних споживачів належить до вимірювальної техніки і може бути використаний для вимірювання енергії таких споживачів, як інтегральні мікросхеми, мікропроцесори тощо. Пристрій містить стабілізатор струму живлення імпульсного споживача, до якого приєднані конденсатор, еквівалент стабілітрона та перший канал цифрового осцилографа. В нього введений стабілізатор напруги, виконаний таким чином, що його вихідна напруга рівна номінальній напрузі живлення імпульсного споживача. Еквівалент стабілітрона виконаний на базі операційного підсилювача, вихід якого через діод і опорний резистор підключений до його інвертуючого входу і до контакту живлення імпульсного споживача. Другий канал цифрового осцилографа підключений до точки з'єднання діода і опорного резистора. А неінвертуючий вхід операційного підсилювача підключений до стабілізатора напруги і до цифрового осцилографа. Пристрій забезпечує підвищення точності вимірювання при одночасному зниженні вимог до його компонентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22282
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пристрій вимірювання енергії імпульсних споживачів.pdf159.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.