Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22277
Назва: Багатомодульна система відображення інформації з самоідентифікацією вузлів
Інші назви: Multimodule display system having unit self identification
Автори: Рощупкін, Олексій Юрійович
Roschupkin, Oleksii Yuriiovych
Кочан, Володимир Володимирович
Kochan, Volodymyr Volodymyrovych
Саченко, Анатолій Олексійович
Sachenko, Anatolii Oleksiiovych
Ключові слова: багатомодульна система відображення інформації
multimodal information display system
самоідентифікація вузлів
self-identification of nodes
Дата публікації: 2010
Видавництво: Державний департамент інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. 53188, МПК H03K 19/177 (2006.01) H03K 19/173 (2006.01). Багатомодульна система відображення інформації з самоідентифікацією вузлів. / О. Ю. Рощупкін, В. В. Кочан, А. О. Саченко (Україна); заявник та патентовласник Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича. – № u201003999; заявл. 06.04.2010; опубл. 27.09.2010, бюл. № 18.
Короткий огляд (реферат): 1. Багатомодульна система відображення інформації з самоідентифікацією вузлів, що складається з сервера та прямокутної матриці мікроконтролерних вузлів, об'єднаних спільним послідовним інтерфейсом, яка відрізняється тим, що мікроконтролери вузлів мають чотири додаткові входи (які можна відносно розміщення в матриці умовно назвати верхнім, нижнім, лівим і правим) і чотири додаткові виходи (які можна відносно розміщення в матриці умовно назвати верхнім, нижнім, лівим і правим), причому нижні виходи вузлів кожного рядка з'єднані з верхніми входами вузлів наступного рядка, нижні входи вузлів кожного рядка з'єднані з верхніми виходами вузлів наступного рядка, праві виходи вузлів кожного стовпця з'єднані з лівими входами вузлів наступного стовпця, праві входи вузлів кожного стовпця з'єднані з лівими виходами вузлів наступного стовпця, а на верхні входи верхнього рядка матриці, ліві входи лівого стовпця, нижні входи нижнього рядка і праві входи правого стовпця поступають коди нуля (крім верхнього входу лівого верхнього вузла, який під'єднано до виходу сервера) 2. Вузол багатомодульної системи відображення інформації за п. 1, який складається з мікроконтролерів, що керують матрицею світловипромінюючих елементів, який відрізняється тим, що в його склад введено два суматори і генератор одиниці, причому верхній і лівий входи вузлів підключені до перших входів відповідно першого і другого суматорів, до других входів яких підключено вихід генератора одиниці, вихід першого суматора підключено до першого входу мікроконтролера і нижнього виходу, вихід другого суматора підключено до другого входу мікроконтролера і правого виходу, ніжній і правий входи вузла підключені до третього і четвертого входив мікроконтролера, а перший і другий виходи мікроконтролера підключені до лівого і верхнього виходів вузла відповідно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22277
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.