Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22276
Назва: Двопровідна локальна обчислювальна мережа, повторювач сигналу та інвертор для використання в ній
Інші назви: Two-wire local area network, signal repeater and inverter for use in it
Автори: Кочан, Володимир Володимирович
Kochan, Volodymyr Volodymyrovych
Тимчишин, Володимир Олександрович
Tymchyshyn, Volodymyr Oleksandrovych
Ключові слова: обчислювальна техніка
computational technique
двопровідна локальна обчислювальна мережа
two-wire local computing network
повторювач сигналу
repeater signal
Дата публікації: 1998
Бібліографічний опис: Пат. 25609 A U, МПК (2006) G06F 13/36 (2006.01) G06F 15/00. 4. Двопровідна локальна обчислювальна мережа, повторювач сигналу та інвертор для використання в ній / В. В. Кочан, В. О. Тимчишин (Україна); заявник та патентовласник В. В. Кочан, В. О. Тимчишин. – № 97105295; заявл. 30.10.1997; опубл. 30.10.1998, бюл. № 0.
Короткий огляд (реферат): Двопровідна локальна обчислювальна мережа на базі послідовного інтерфейсу, наприклад стандарту RS-232C, яка складається з одного ведучого персонального комп'ютера або контролера і ряду ведених комп'ютерів або контролерів, об'єднаних двопровідною лінією зв'язку, причому один провід під'єднаний до контактів їх заземлення, а другий - до входів приймачів комп'ютерів, яка відрізняється тим, що до другого провідника виходи передавачів комп'ютерів поєднуються через повторювач сигналу з струмовим виходом у вихідному стані, виходи передавачів контролерів - через інвертор з відкритим колекторним виходом, а приймачі контролерів - через інвертор, який перетворює рівень сигналу, причому вхід регістру даних передавача та вихід регістру даних приймача з'єднані. з входами схеми порівняння кодів, вхід синхронізації якої під'єднаний до виходу "кінець передачі" передавача.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22276
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.