Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22118
Назва: Фінанси у схемах і таблицях
Автори: Булавинець, В. М.
Горин, В. П.
Сидор, І. П.
Ключові слова: фінанси
фінансові відносини
фінансова політика
фінансовий механізм
бюджетна система
податкова система
страховий ринок
фінансовий ринок
міжнародні фінанси
фінанси домогосподарств
фінансовий менеджмент
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопіль: Вектор
Бібліографічний опис: Фінанси у схемах і таблицях: навч. посіб. для студ. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / [Булавинець В. М., Горин В. П., Сидор І. П.]; за заг. ред. В. П. Горина. - Тернопіль: Вектор, 2017. - 181 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми курсу з дисципліни «Фінанси», яку включено до навчального плану підготовки студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. У ньому у формі таблиць та схем розкрито теми, зміст яких формує у студентів знання теоретичних засад фінансових відносин, фінансової політики та фінансового механізму. Ряд тем посібника присвячені висвітленню особливостей функціонування бюджетної та податкової систем, таких складових фінансової системи як страховий, фінансовий ринок, фінанси суб’єктів господарювання, міжнародні фінанси та фінанси домогосподарств. Значна увага приділена розкриттю основних аспектів фінансового менеджменту. Посібник містить також питання для обговорення і самоконтролю знань, а також комплекс тестів до кожної теми. Посібник пропонується для студентів, викладачів, аспірантів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22118
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник_в_таблицях_схемах_титульна.pdf3.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.