Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2149
Назва: Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості
Інші назви: The formation and effectiveness of usage of economical factories potential of food industry
Автори: Шевченко, Андрій Анатолійович
Shevchenko, Andriy Anatoliyovych
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Шевченко, Андрій Анатолійович. Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.06.01 - економіка, організація та управління підприємствами / Андрій Анатолійович Шевченко. - Тернопіль : ТАНГ, 2005. - 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2149
Розташовується у зібраннях:Автореферати

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко_aref.pdf324.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.