Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20920
Назва: Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів
Автори: Шкварчук, Людмила
Ключові слова: Прямі методи регулювання
продукти харчування
фіксовані ціни
декларування зміни цін
обмеження рівня рентабельності
обмеження торговельної націнки
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Шкварчук, Л. Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів [Текст] / Людмила Шкварчук // Журнал європейської економіки. – 2010. – Т. 9, № 3. – С. 342-351.
Короткий огляд (реферат): Здійснено аналіз практики застосування прямих методів регулювання цін на продукти харчування в Україні, досліджено наслідки їхнього впливу на суб’єктів продовольчого ринку, проведено оцінку результативності регулювання. Визначено перспективи застосування прямих методів регулювання цін для стабілізації стану продовольчого ринку України в посткризовий період.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20920
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 9 (№3) Вересень 2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкварчук Л..pdf175.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.