Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20902
Назва: Direct methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurement
Автори: Shkvarchuk, Liudmyla
Ключові слова: The direct methods of adjustment
foodstuffs
fixed price
price change declaring
limitation of the level of profitability
limitation of the trade margin
Дата публікації: 2010
Видавництво: TNEU
Бібліографічний опис: Shkvarchuk, L. Direct methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurement [Text] / Liudmyla Shkvarchuk // Journal of european economy. - 2010. - Vol. 9, № 3. – P. 332-340.
Короткий огляд (реферат): The analysis of the application of the direct methods of the food price adjustment in Ukraine is conducted. The consequences of their influence on the food market entities are studied. The evaluation of the adjustment performance is realized. The implementation aspects of the direct methods of the price adjustment are defined in order to stabilize the position of Ukraine’s food market in the postcrisis period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20902
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 9 (№3) Вересень 2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shkvarchuk I..pdf161.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.