Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20894
Назва: Історія держави і права зарубіжних країн
Автори: Грубінко, Андрій Васильович
Ключові слова: Історія держави і права зарубіжних країн
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: (навчально-методичні матеріали для студентiв напряму підготовки 6.030401 “Правознавство”) / Грубінко А.В. – Тернопiль: Вид-во ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2012. - 111 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали рекомендовані для підготовки студентів денної і заочної форм навчання напряму підготовки “Правознавство” юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету, а також студентів- перекваліфікантів, є розширеним варіантом програми дисципліни і включають такі елементи: робочу програму дисципліни; розгорнутий виклад основних питань лекційного курсу; питання для обговорення, методичні завдання та літературу для підготовки до семінарських занять; тестові завдання; методичні вказівки і тематику самостійної роботи студентів (СРС); тематику та методичні поради для виконання Комплексного практичного індивідуального завдання (КПІЗ); методичні поради для виконання комплексної контрольної роботи (ККР); питання для підготовки до екзамену; термінологічний словник. Матеріали підготовлені у відповідності з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП) на основі компетентнісного підходу та забезпечені авторським навчальним посібником.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20894
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Груб_нко._Методичка_2012.PDF2.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.