Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20224
Назва: Greek olive oil exports and the role of marketing
Автори: Antoniadou, Elisavet
Ключові слова: Marketing
Exports
Distribution Channels
Competition
Brand Name
Дата публікації: 2012
Видавництво: TNEU
Бібліографічний опис: Antoniadou, Е. Greek olive oil exports and the role of marketing [Text] / Elisavet Antoniadou // Journal of european economy. - 2012. - Vol. 11, № 2. - P. 171-183.
Короткий огляд (реферат): Exports represent a momentous issue which is a benchmark of the Greek economy in the specified period and is perhaps the only area that provides recovery of the economy through trade in goods. Specifically, the olive oil is been chosen as a predominantly Greek product and its promotion in combination with the right marketing, can contribute to the achievement of individual goals set by our country. The search for new markets should be based on criteria geographical, demographical, cultural and ethnic. Extroversion often viewed as a recipe for success. But the aggressive entry into foreign markets and the demanding presence in these can be the first series of movements. The position in the markets should, after all, be maintained. The olive oil is put forward as a Greek product with special features that can distinguish it, over other countries. It has been penetrated in many countries worldwide, but nevertheless suffers in the strategy of the promotion.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20224
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 11 (№2) Червень 2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antoniadou E..pdf193.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.