Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19908
Назва: Роль ІТ-аутсортингу в продуктивності, виробництві та технічній ефективності: на прикладі індійських фірм
Автори: Кайт, Грейс
Ключові слова: Інформаційні технології
програмове забезпечення
аутсорсинг
Індія
Дата публікації: 2013
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Кайт, Г. Роль ІТ-аутсортингу в продуктивності, виробництві та технічній ефективності: на прикладі індійських фірм [Текст] / Грейс Кайт // Журнал європейської економіки. – 2013. – Т. 12, № 3. – С. 265-291.
Короткий огляд (реферат): Проведені економетричні дослідження виявили, що як інформаційні технології (ІТ), так і аутсорсинг товарів і послуг впливають на зростання продуктивності фірм. Досі, однак, не було жодного схожого дослідження щодо оцінки ІТ-аутсорсингу. У даній роботі вивчається це питання з використанням фірм-покупців Індії як прикладу. Досліджується еластичність виходу продукції для програмного забезпечення та ІТ-послуг (SWIS-аутсорсингу), яка передбачає більший прибуток, ніж ті, що були наявні раніше. Доведено, що купівельні аутсорсингові SWIS сприяють руху фірм ближче до паритету з найбільш технічно ефективними фірмами. Підсумовується, що аутсорсинг є чудовим варіантом для компаній, які хочуть інвестувати в ІТ, і що в Індії повинні заохочувати цю політику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19908
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 12 (№3) Вересень 2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кайт Г..pdf357.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.