Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19751
Назва: Організаційно-економічні засади формування інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі
Інші назви: Organizational-economic bases of formation of an integrated sugar beet production based on innovation
Организационно-экономические основы формирования интегрированного свеклосахарного производства на инновационной основе
Автори: Зигрій, Ольга Володимирівна
Ключові слова: бурякоцукровий підкомплекс
цукрова сировина
цукор
виробництво цукру
рентабельність
інтеграційні зв язки
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Зигрій О.В. Організаційно-економічні засади формування інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі / О.В. Зигрій // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – Тернопіль : Економічна думка, 2007. – С. 14–17. – (Випуск 7).
Короткий огляд (реферат): Досліджено сучасний стан інтегрованого бурякоцукрового виробництва на інноваційній основі. Розкрито основні напряти інновацій. Розроблено пропозиції щодо поліпшення інноваційної активності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19751
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
організ_економ_засади_формування_інтегров_б_ц_виробницства.pdf861.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.