Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19386
Назва: Навчально-методичні матеріали з дисципліни «Протидія промисловому шпигунству»
Автори: Якубівська, Юлія Євгенівна
Ключові слова: промислове шпигунство
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопіль : ТНЕУ
Бібліографічний опис: Якубівська Ю. Є. Навчально-методичні матеріали з дисципліни «Протидія промисловому шпигунству» ; уклад. : Ю. Є. Якубівська. – Тернопіль : ТНЕУ, 2016. – 44 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом навчальної дисципліни „Протидія промисловому шпигунству” є розвиток системи захисту та боротьби з промисловим шпигунством. Вона розкриває систему знань, що пов’язана з ціле-спрямованим впливом на працівників організації (підприємства, фірми) для забезпечення її ефективного функціонування та підвищення конкурентоспроможності на ринку з одночасним збагаченням інтелектуального, творчого і культурного потенціалу працівників, задоволенням їхніх потреб у професійному навчанні, плануванні трудової кар’єри та професійно-кваліфікаційному просуванні, соціальному розвитку. Мета навчальної дисципліни „Протидія промисловому шпигунству” — допомогти студентам, слухачам опанувати теоретичні основи та виробити вміння і практичні навички з планування та організації протидії промисловому шпигунству в умовах ринкової економіки, структурної й технологічної перебудови галузей економіки. Зміст навчальної дисципліни складають принципи і методи протидії промисловому шпигунству, теоретичні та практичні проблеми розроблення проекту розвитку персоналу організації, вибору найбільш ефективної технології, засобів і методів протидії промисловому шпигунству з урахуванням конкретної ситуації на підприємстві. Програма та тематичний план дисципліни орієнтовані на глибоке та ґрунтовне засвоєння студентами теоретичних знань з формування методів протидії промисловому шпигунству.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19386
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка.pdf715.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.