Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19066
Назва: | Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва |
Автори: | Рожелюк, Вікторія Миколаївна Дерій, Василь Антонович |
Ключові слова: | оперативний аналіз переробка м'ясо-молочна продукція витрати виробництва реалізація продукції інформаційна база |
Дата публікації: | 1995 |
Видавництво: | Тернопіль: ТІНГ |
Бібліографічний опис: | Рожелюк В.М. Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва/ В.М. Рожелюк, В.А. Дерій // Проблеми економіки України: Зб. наукових праць. - Випуск 4. - Тернопіль: ТІНГ, 1995. - С.58-61. |
Короткий огляд (реферат): | У статті визначено порядок проведення оперативного аналізу переробки м'ясо-молочної продукцї, сформовано методику оперативного аналізу за видами витрат на переробку продукції молока та м'яса, реалізації продукції, запропоновано інформаційну базу оперативного аналізу з позиції формування виробничої та повної собівартості окремих видів продукції переробки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19066 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оперативний аналіз переробки м'ясо-молочної продукції у місцях її виробництва.pdf | 784.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.