Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/19037
Назва: Контроль і ревізія
Інші назви: Control and revision
Автори: Дерій, Василь Антонович
Deriy, Vasyl Antonovych
Ключові слова: контроль, ревізія, завдання, принципи, функції, організація контрольно-ревізійної роботи, документальне оформлення, забезпечення реалізації результатів ревізії та контролю, грошові кошти, цінні папери, розрахункові операції, кредитні операції, перевірка, основні засоби, нематеріальні активи, трудові ресурси, кошти на оплату праці, затрати на виробництво, формування собівартості продукції, готова продукція, реалізаціія, фонди, фінансові результати, фінансовий стан підприємства, капітальні вкладення, стану бухгалтерського обліку, звітність, внутрішньогосподарський контроль, внутрішньофірмовий контроль.
Дата публікації: 2000
Видавництво: Бучацький інститут менеджменту і аудиту
Бібліографічний опис: Дерій В. А. Контроль і ревізія [Текст]: курс лекцій для студентів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації за спеціальністю 7.050106 "Облік і аудит" / В. А. Дерій. - Бучач: МІФ, 2000. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Завдання, принципи та функції контролю та ревізії. Організація контрольно-ревізійної роботи. Документальне оформлення та забезпечення реалізації результатів ревізії та контролю. Контроль і ревізія грошових коштів та цінних паперів, Контроль і ревізія розрахункових та кредитних операцій. Контроль і ревізія операцій з обліку основних засобів та нематеріальних активів. Контроль та ревізія операцій з обліку матеріальних активів. Контроль і ревізія використання трудових ресурсів та коштів на оплату праці. Ревізія та контроль операцій з обліку затрат на виробництво і формування собівартості продукції, робіт і послуг. Контроль і ревізія операцій з обліку готової продукції (робіт і послуг) та їх реалізації. Ревізія та контроль фондів, фінансових результатів і фінансового стану підприємства. Контроль і ревізія капітальних вкладень. Перевірка стану бухгалтерського обліку, звітності і внутрішньогосподарського (внутрішньофірмового) контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/19037
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерій_В_А_Контроль_ і_ ревізія_2000_курс_лекцій.pdf22.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.