Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18829
Назва: Доходи населення в системі соціального страхування на випадок безробіття
Автори: Cидорчук, Анатолій Андрійович
Ключові слова: державне соціальне страхування
state social insurance
соціальний захист
social protection
безробіття
unemployment
Дата публікації: 22-бер-2008
Видавництво: Терн. нац. екон. ун-т., Вінницький ін-т економіки
Бібліографічний опис: Сидорчук А.А. Доходи населення в системі соціального страхування на випадок безробіття / А. Сидорчук //Теорія та практика ринкових перетворень: економічний та соціальний контекст : збірник матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф., (Вінниця, 20-22 бер. 2008 р.) / М-во освіти і науки України, Терн. нац. екон. ун-т., Вінницький ін-т економіки. – Вінниця, 2008. – С. 149–153.
Короткий огляд (реферат): Доходи населення сформовані в системі соціального страхування на випадок безробіття в Україні є: допомога по безробіттю, у тому числі одноразова її виплата для організації безробітним підприємницької діяльності; матеріальна допомога у період професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації безробітного; допомога на поховання у разі смерті безробітного або особи, яка перебувала на його утриманні; одноразова виплата допомоги по безробіттю для організації безробітним підприємницької діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18829
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конференція. Вінниця.Том 3.2008.pdf262.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.