Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18764
Назва: Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації
Автори: Биков, Никола Олегович
Ключові слова: управління персоналом
туризм
готельно-ресторанна сфера
кадрова політика
«Ефективне управління»
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Биков, Н. О. Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах глобалізації : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 242 ̶ туризм / Никола Олегович Биков ; наук. керівник к.е.н., доцент А. М. Тибінь. – Тернопіль, 2017. – 87 с.
Короткий огляд (реферат): Здійснена розробка наукових та практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління кадровим потенціалом готельно-ресторанного комплексу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18764
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Биков_диплом.PDF1.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
ДОДАТКИ Биков_диплом.pdf352.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.