Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18605
Назва: . Трансформації інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: трансформація, інноваційний розвиток, сфера виробництва продуктів, державне регулювання
Дата публікації: 2013
Видавництво: // Розвиток України в 21 столітті: економічні, соціальні, екологічні, гуманітарні, та правові проблеми: матеріали * Загальнофакультетської науково-практичної конференції.- Нововолинськ, НФ ТНЕУ, №8.- 2013.-С.59-66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18605
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23 ..pdf3.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.