Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18603
Назва: 21. Забезпечення продовольчої безпеки України
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: продовольча безпека, негативні чинники, продукти харчування
Дата публікації: 2010
Видавництво: Економічний і соціальний розвиток України в 21 столітті: національна ідентичність, та тенденції глобалізації: зб. тез доповідей Сьомої Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, м. Тернопіль 25-26 лютого 2010. С.404-405.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18603
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21 .pdf1.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.