Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18379
Назва: Облік міжнародних операцій
Автори: Крупка, Ярослав Дмитрович
Назарова, Ірина Ярославівна
Ключові слова: облік
міжнародні операції
імпорт
експорт
зовнішньоекономічна діяльність
митна декларація
валютно-фінансові операції
міжнародні договори
іноземна валюта
курсова різниця
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопіль, «Крок»
Бібліографічний опис: Крупка Я.Д. Облік міжнародних операцій: навчальний посібник / Я.Д. Крупка, І.Я. Назарова − Тернопіль: «Крок», 2016. – 216 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються питання, що стосуються обліку взаємовідносин вітчизняних підприємств із зарубіжними партнерами. Даються загальні положення організації та обліку міжнародних операцій, регулювання зовнішньоекономічної діяльності в українському законодавстві, порядок укладання і контроль за виконанням міжнародних договорів. Викладено методику обліку валютно-фінансових та розрахунково-кредитних операцій, порядок обліку експорту та імпорту. Окремо подано облік операцій з іноземними інвестиціями, формуванням статутного капіталу з участю іноземних інвесторів, обліку у спільних підприємствах, лізингових операцій, одержання технічної та гуманітарної допомоги, операцій з підприємствами в офшорних зонах та ін. Посібник рекомендується для студентів спеціальності «Міжнародна економіка», працівників економічних служб підприємств та установ, що здійснюють операції на міжнародному рівні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18379
ISBN: 978-617-692-328-2
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нав.посіб. ОМО_остаточ__друк.pdf1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.