Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18341
Назва: ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК СФЕРИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ТА ПРОБЛЕМИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ
Автори: Чорна, Неля Петрівна
Ключові слова: інноваційний розвиток, виробництво, продукти харчування, продовольча безпека, підходи, структура
Дата публікації: 2013
Видавництво: Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету Випуск 33. Частина 1. С 108-111
Бібліографічний опис: У статті розглянуто теоретичні аспекти інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування у контексті вирішення проблем продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняні та зарубіжні підходи стосовно структури і шляхів оптимізації продовольчої безпеки населення. Відзначено роль інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в гарантуванні продовольчої безпеки в сучасних умовах
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18341
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Znpchdtu_2013_33(1)__19 (1).pdf153.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.