Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17915
Назва: Методика розрахунку заробітної плати педагогічних працівників в програмі «Комплексний облік для бюджетних установ України»
Автори: Волинець, Віктор Іванович
Головай, Надія Миколаївна
Гордополова, Наталя Василівна
Ключові слова: методика
розрахунок
заробітна плата
педагогічні працівники
автоматизовані інформаційні системи
Дата публікації: 2017
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Волинець В.І. Методика розрахунку заробітної плати педагогічних працівників в програмі «Комплексний облік для бюджетних установ України» [Електронний ресурс] / В.І. Волинець, Н.М. Головай, Н.В. Гордополова // Інфраструктура ринку. – 2017. – № 4 – С. 147-152. – Режим доступу до журналу: http://www.market-infr.od.ua.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено склад законодавчо-нормативних документів щодо оплати праці та обчислення заробітної плати педагогічних працівників. Визначено основні нарахування для розрахунку заробітної плати викладачів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та формули для їх обчислення. Наведено загальну методику розрахунку заробітної плати викладачів в новій редакції програми «Комплексний облік для бюджетних установ України» на платформі «1С:Підприємство», основними етапами якої є створення показників розрахунку заробітної плати та нарахувань заробітної плати. Визначено склад та налаштування показників і нарахувань для розрахунку заробітної плати викладачів. Наведена методика може бути використана також для розрахунку заробітної плати інших категорій педагогічних працівників, для яких встановлюється педагогічне навантаження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17915
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IR_2017_4.pdfМетодика розрахунку заробітної плати педагогічних працівників в програмі «Комплексний облік для бюджетних установ України»184.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.