Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17027
Назва: Відмова державного обвинувача від обвинувачення в суді першої інстанції
Інші назви: Refusal public prosecutor of the prosecution in the trial court
Автори: Щурко, Катерина Василівна
Ключові слова: обвинувачення
відмова від обвинувачення
підстави
мотиви
процесуальний порядок
правові наслідки
суб’єкти відмови
конституційна функція
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Щурко, К. В. Відмова державного обвинувача від обвинувачення в суді першої інстанції : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец 8.03040101 – правознавство магістер. програма – правознавство / Катерина Василівна Щурко ; наук. керівник к.ю.н., доцент Н. З. Рогатинська. – Тернопіль, 2017. – 114 с.
Короткий огляд (реферат): В магістерській роботі проведено комплексне наукове дослідження проблемних питань, які виникають при реалізації інституту відмови прокурора від обвинувачення на практиці. На основі аналізу інститутів обвинувачення та відмови прокурора від обвинувачення охарактеризовано та систематизовано підстави та мотиви відмови прокурора від обвинувачення, здійснено класифікацію видів відмови прокурора від обвинувачення за різними критеріями. Проаналізовано ряд наслідків, які настають для суду, прокурора, обвинуваченого та потерпілого при реалізації інституту відмови прокурора від обвинувачення на практиці, в результаті чого на цій основі внесено певні пропозиції щодо удосконалення законодавства, яке регулює дані питання, та процесуальної сторони відмови від обвинувачення з метою полегшення реалізації даного інституту в практичній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17027
Розташовується у зібраннях:2016-2017 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
магістерська Щурко К.В..pdf654.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.