Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16915
Назва: Комунікативна природа символу у культурному просторі
Автори: Шумка, Михайлина
Ключові слова: символ
комунікація
культура
культурний простір
Дата публікації: лис-2010
Видавництво: К.: Асоціація «Новий Акрополь»
Бібліографічний опис: Гурик, М. І., Шумка, М. Л. Комунікативна природа символу у культурному просторі / Мирослава Іванівна Гурик, Михайлина Леонівна Шумка // Традиція і культура. Феномен діалогу: традиція і сучасність: зб. матеріалів IX міжнародноїнаукової конференції [Київ, 18-20 листопад 2010 р.] www.newacropolis.org.ua/.../prohrama-konferentsii-fenomen-dialohu-tradytsiia-i-suc. – К.: Асоціація «Новий Акрополь». – 2010.
Короткий огляд (реферат): Символ в системі культури − це збірне поняття для відображення загального принципу конструювання культурних змістів і цінностей, принципу, який виявляє себе в багаточисленних феноменах, кожен із них зокрема у своїй основі, хоч і має символічну природу, та не завжди до кінця її вичерпує. Розглядаючи місце і роль символу в системі культури, потрібно відмітити його найважливіші функції, а саме: світоглядно-пізнавальну, регуляторно-адаптивну і комунікативно-інформаційну.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16915
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комунікативна природа символу-1.pdf204.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.