Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15989
Назва: Сучасний стан розвитку м'ясопродуктового підкомплексу України
Автори: Штимер, Леся Тарасівна
Ключові слова: тваринництво, м’ясопродуктовий підкомплекс, виробництво, ефективність, розвиток.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Луганський національний університет ім. Т. Шевченка
Бібліографічний опис: Штимер Л. Т. Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л. Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. – 2013. – № 2. – С.152-155.
Серія/номер: ;№2(32)
Короткий огляд (реферат): Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовані основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновані шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільськогосподарських підприємствах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15989
ISSN: 1817-3772
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.