Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15789
Назва: Досвід європейських країн щодо здійснення податкової політики
Автори: Лукановська, Ірина Романівна
Ключові слова: податки
податкова політика
міжнародні спеціалізовані організації
стимулювання
ЄС
Дата публікації: 2014
Видавництво: Львів: РВВ НЛТУ України
Бібліографічний опис: Лукановська І. Р. Досвід європейських країн щодо здійснення податкової політики / І. Р. Лукановська // Науковий вісник НЛТУ України. - 2014. - Вип. 24.5. - С. 271-276.
Короткий огляд (реферат): В статті визначено місце податкової політики в загальноекономічні політиці держави. Наголошено на важливості проведення зваженої та раціональної податкової політики з урахуванням тенденцій розвитку економічної системи. Подано досвід Європейських країн щодо здійснення податкової політики, зокрема висвітлено підходи до стимулювання громадян до добровільної сплати податків в Великобританії, Бельгії, Швеції, Ірландії. Розглянуто діяльність Європейської організації податкових адміністрацій та її вплив на формування податкової політики в розвинутих державах. Зроблено висновок про необхідність адаптації вітчизняного податкового законодавства до вимог ЄС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15789
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Досвід європейських країн щодо здійснення податкової політики.pdf207.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.