Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15685
Назва: Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки
Автори: Чорна, Н. П.
Ключові слова: інноваційний розвиток
концепція
продовольча безпека
якість продуктів харчування
ризики продовольчої безпеки
інноваційний розвиток харчової промисловості
міжнародні стандарти якості продуктів харчування
Дата публікації: 2012
Видавництво: Львів, Ліга-Прес
Бібліографічний опис: Чорна, Н. П. Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки [Електронний ресурс] : монографія / Н. П. Чорна. - Львів : Ліга-Прес, 2012. - 296 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії обґрунтовано теоретико-методологічні основи дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки. Проаналізовано вітчизняний і зарубіжний досвід досліджень вказаної проблематики. Охарактеризовано сучасний стан нормативно-правового забезпечення якості продуктів харчування та інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в Україні. Окреслено прикладні аспекти управління якістю продуктів харчування та вибору оптимальних організаційно-правових форм господарювання у сфері виробництва продуктів харчування. Детально розглянуто напрями інноваційних процесів у сфері виробництва продуктів харчування в розрізі її складових в умовах загострення ризиків продовольчої безпеки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15685
ISBN: 978-966-397-161-4
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чорна Н.П..pdf1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.