Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/14052
Назва: Сутність фінансового адміністрування та менеджменту суб’єктів господарювання як управлінської системи
Автори: Кнейслер, Ольга Володимирівна
Налукова, Наталія Ігорівна
Ключові слова: фінансовий менеджмент установ, організацій
фінансове адміністрування установ, організацій
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: / О. В. Кнейслер, Н. І. Налукова, О. // Модернізація корпоративних фінансів та фінансових ринків: Збірник наукових тез та статей професорсько-викладацького складу кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування. Випуск 1. – Тернопіль: Видавн. центр “Вектор”, 2014. – 2014. – 123с. – С. 49 – 54.
Короткий огляд (реферат): У статті відзначено основні сутнісні характеристики, притаманні як фінансовому менеджменту так і фінансовому адмініструванню та відмічено, що основний зміст фінансового адміністрування та менеджменту як управлінської системи полягає у прийнятті фінансових рішень щодо управління формуванням, розподілом і використанням фінансових ресурсів суб’єктів господарювання на основі діючого нормативно-правового забезпечення, інструктивного матеріалу, встановлених правил і процедур, враховуючи принципи свободи економічного вибору, з метою забезпечення ефективного функціонування суб’єктів господарювання та виконання завдань, визначених власниками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/14052
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези ФАМУО 2014 р..pdf121.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.