Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13579
Назва: | ІНСТРУМЕНТИ РИНКОВОГО ПОЗИЦІОНУВАННЯ М`ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Автори: | Мигаль, Оксана Фелікіссімівна |
Ключові слова: | позиціонування м`ясна продукція м`ясопереробні підприємства |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Наука молода |
Серія/номер: | № 10; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13579 |
ISSN: | 1818-2682 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІНСТРУМЕНТИ_РИНКОВОГО_ПОЗИЦІОНУВАННЯ_М`ЯСНОЇ_ПРОДУКЦІЇ.PDF | 327.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.