Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/12824
Назва: | Місце і роль внутрішньогосподарського контролю запасів підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Гриценко, Ольга |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Тернопіль, ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Гриценко, Ольга. Місце і роль внутрішньогосподарського контролю запасів підприємств ресторанного господарства [Текст] / Ольга Гриценко // Облік як інформаційна система для економічної безпеки підприємств в конкурентному середовищі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. [м. Тернопіль, 25-26 листоп. 2010 р.] / редкол. : Я. Д. Крупка, М. С. Пушкар, П. Я. Хомин [та ін.] ; відп. за вип. М. С. Пушкар. - Тернопіль : ТНЕУ, 2010. - Ч. ІІ. - С. 175-179. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/12824 |
Розташовується у зібраннях: | ОБЛІК ЯК ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ДЛЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ В КОНКУРЕНТНОМУ СЕРЕДОВИЩІ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гриценко.pdf | 146.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.